Recenze od Sylvy z blogu Rodina cestuje

Kdybych měla vybrat jedinou věc, kterou bych doporučila svému mladšímu mateřskému „já“, byla by to jednoznačně péřová zavinovačka.

Ta naše, od české značky Baby Burrito se stala nepostradatelným pomocníkem k lepšímu spánku našeho novorozence a používáme ji každý den.

Zavinovačka je vyplněna peřím a díky tomu je v ní náš Teo zachumlaný a pořádně utěsněný. To mají miminka ráda, protože jim to připomíná pobyt v mámině bříšku.

Vybrali jsme si mušelínový obal v krásné eukalyptové barvě. Když nám balíček se zavinovačkou dorazil, musela jsem ho poňuchňat a nemohla se dočkat, až v něm náš chlapeček bude usínat.

Vnitřní výplň se dá vyprat v pračce a následně vysušit v sušičce s míčky, aby se peří hezky naklepalo Nemusíte se tedy bát, že se vám zavinovačka zničí, i když se stane nehoda. (Máme vyzkoušené!)

Další věc, která mi přijde skvělá – když manipulujete s miminkem v zavinovačce, děťátko má hlavu ve správné poloze. Stalo se mi několikrát, že si naše mimino bral někdo na pomazlení a nedával pozor na zajištění hlavičky. V tu chvíli jsem docela šílela. Ve chvíli, kdy je miminko v zavinovačce, hlavičku nezakloní.

Nesmím zapomenout zmínit, že monitor dechu funguje i přes vrstvu peří. V klidu tak spí nejen miminko, ale i my.

Díky vnitřní výplni z peří se dá používat zavinovačka jak v zimě, tak v létě, protože reguluje teplotu. To zatím vyzkoušené nemáme, spíš časem využijeme zavinovačku jako hnízdečko pod hrazdičkou, peří se jednoduše nahrne tam, kam ho budete potřebovat.

Takže pokud budete třeba hledat dárek pro nastávající maminku, jukněte na stránky Baby Burrito a určitě tam nějaký krásný kousek vyberete.

Sylva z blogu Rodina cestuje

 

Zpět na blog

Napište komentář