Náš první zákazník šel poprvé do školky!

Čas ubíhá jako splašený a my neustále slavíme nějaké milníky. První krůčky, první slovo, první jízda na kole i přespání u babičky. K těm událostem, které si jako rodiče budeme nejspíš navždy pamatovat, patří i první den ve školce.  Možná vás zajímá, co má školka společného se značkou Baby Burrito? Možná víc, než myslíte!

Pokud znáte náš příběh, víte, že úplně první zavinovačku ušila našemu chlapečkovi babička. Když ho můj partner - jeho tatínek viděl tak krásně zabaleného a spokojeného, prohlásil, že vypadá úplně jako “baby burrito”. A tak vznikla myšlenka tohoto projektu a vlastně i jeho jméno. Díky našim zavinovačkám tak máte doma malá baby burrita i vy, naše zákaznice. Uplynuly víc jak tři roky a z vašich malých balíčků jsou najednou předškoláci, kteří 1. září nastoupili do školky. Tak dlouhou cestu jsme už společně ušli!

TŘI ROKY V ŽIVOTĚ I V PRÁCI

Během této doby prošlo Baby Burrito velkou proměnou. Z nesmělého projektu se stala sebevědomá značka, díky které děláme radost mnoha maminkám a jejich malým drobečkům. Jak to vím? Díky všem vašim úžasným recenzím a zmínkám, ve kterých nás označujete. Pokaždé, když si přečtu, jakou radost vám naše výrobky udělaly, povyskočím nadšením (minimálně mentálně :) ). Moc mě to těší a věřte, že mi to dodává sílu a nadšení k další práci. Mně i celému týmu Baby Burrito.

Díky vašim zpětným vazbám získala naše značka hodnocení 4,9 na platformě Firmy.cz! Přes šest desítek spokojených zákazníků a krásných hodnocení. To je naprosto úžasné! A co nejčastěji zákazníci oceňují?

  • Rychlost dodání.
  • Kvalitu a design výrobků.
  • Dobrou komunikaci.

Přesně tyto body neustále ladíme k dokonalosti. A i když se občas může nějaký zádrhel objevit, však jsme lidé a ne stroje, děláme vše pro to, abyste si z nákupu kromě krásných výrobků odnesli i příjemný pocit. A zdá se, že se nám to daří.

Čas od času se objeví i krásná recenze  s perfektními fotkami, díky nimž se přímo dmeme pýchou. Jako například tato od @volftereza nebo další krásná  recenze na růžovou zavinovačku od @kacivojackova. Fotky jako ze žurnálu, ale hlavně spokojená miminka. A o to jde především! O svou zkušenost se podělila i maminka Sylva z blogu Rodina cestuje, která sepsala tuto pěknou recenzi. Moc děkujeme!

DÁREK PRO MALÉ I VELKÉ

Šijeme a tvoříme s láskou a úctou ke všem miminkům, která se díky zavinovačce vyspinkají v klidu a pohodě. A ke všem maminkám, které se přímo rozplývají, jak jsou ti mrňousci najednou roztomilí…zejména když chrupkají. 

Jako poděkování za těch pár krásných let jsem pro vás připravila dárek - SLEVU 15 % NA VŠE! Užijte si svá malá miminka, než vyrostou z dupaček a odkráčí do školky. Vyberte si z naší nabídky krásnou zavinovačku, mušelínovou plenku nebo vybavení do postýlky a uplatněte 15% slevu s kódem “UZDOSKOLKY?”. Platí do 16. října 2022.

Děkuji, že jste s námi a přeji vám i vašim drobečkům spoustu klidných nocí a spokojených úsměvů.

 

Lucie, zakladatelka Baby Burrito


 
Zpět na blog

Napište komentář