Tipy na dárek k narození miminka

Tipy na dárek k narození miminka

Vymyslet originální a praktický dárek pro novorozené miminko bývá nelehký úkol. Všechno zásadní má jeho maminka už většinou ve výbavičce a na trhu je toho přece tolik! Je ale pár věcí, které dokážou potěšit vždy!

LÁTKOVÉ PLENY PRO MAMINKU I MIMINKO

Přesně jako naše velká zavinovací plena z mušelínu ve stylové béžové barvě. Tato multifunkční látková plena je skvělým pomocníkem při péči o miminko. Slouží totiž jako přikrývka doma, v kočárku nebo autosedačce a při zavinutí miminka mu pomáhá klidně spát. Maminka ji může využít i jako podložku na hraní nebo osušku při koupání.

Najdete je u nás  v mnoha dalších vkusných a moderních barvách pro holčičky i chlapečky, například ve starorůžové, eukalyptové nebo smetanové

Velkou službu odvedou i menší látkové pleny, které můžete pořídit ve vyladěných barevných kombinacích. Tyto sady plen zase skvěle poslouží při každodenní hygieně a péči. Zkrátka mušelínových plen není v domácnosti s miminkem nikdy dost!

Nožičky v mušelínové pleně 

ŠETRNÁ PŘÍRODNÍ PÉČE O TY NEJMENŠÍ

Šlápnout vedle nemůžete ani s přírodní dětskou mastí Šťastný andílek značky Havlíkova apotéka. Přestože vybírat kosmetiku pro miminko může být ošemetné, s tímto produktem 100% bio a non-toxic kosmetiky pro děti chybu rozhodně neuděláte. Tato mast je doslova zázrakem na opruzeniny, vyrážky, zarudnutí, ale účinně pomáhá i k ošetření bradavek po kojení.

  

BEZPEČNÁ ZÁBAVA I UČENÍ 

A co udělá radost malému človíčkovi? Všechno, co je měkké, bezpečné a kontrastní. Skvělým tipem jsou například barevné Montessori úchopové míčky Mymoo, látková černobílá knížka s obrázky, pevné kontrastní kartičky se Safari zvířátky nebo rozkošný muchláček Ababu.

   

Jak vidíte, potěšit novopečenou maminku i její malé miminko není zase tak nemožné. Spojte příjemné s užitečným a obdarujte ji dárkem, který je kvalitní, praktický a díky kterému si na vás, jako na hodnou tetu, často vzpomene.

A pokud se rovnou chystáte i na první návštěvu miminka a čerstvé maminky po porodu, určitě nesmíte přehlédnout náš další článek, který je věrným a užitečným průvodcem pro přátele i rodinu a poradí, jak se na první návštěvu novorozence připravit.

Zpět na blog

Napište komentář