Jak dlouho používat zavinovačku?

Jak dlouho používat zavinovačku?

Značka Baby Burrito je na trhu už čtvrtým rokem a my máme velkou radost, že se o naše stylové výrobky pro děti zajímáte. Občas se ptáte, jak dlouho můžete zavinovačku používat. A my vám nyní rádi odpovíme, čtěte dál.

Klasická zavinovačka poslouží vašemu děťátku hned od narození. Ne nadarmo je miminko už na sále v porodnici zabaleno do obyčejné nemocniční zavinovačky. Nejen kvůli tepelnému komfortu, ale také pro větší pocit bezpečí. Miminka je prostě milují!

 

OD MIMINKA PO BATOLE

Každé miminko je jiné a sama zjistíte, že má i různé spánkové návyky. Některé děti usínají bez problému s rozhozenými ručičkami a nožkami. A pak jsou takové, kterým při spánku trošku cukne nožka a hned jsou vzhůru a náležitě rozmrzelé. Jak svému děťátku pomoci spát klidně a dostatečně, je tedy úkol každé maminky…a občas je to pěkně náročné.

Naše zavinovačky pomohou vašim dětem ke klidnému spánku už od narození. Obecně lze říct, že do 3 měsíců věku je můžete používat při spaní bez omezení. Poté mají některé děti potřebu větší volnosti a pohybu i při spánku a pevné zavinování už jim může začít vadit. I tak ale zavinovačku neházejte do kouta. Hned si povíme, jak můžete tento stylový kousek využít i pro větší děti do 3 až 6 let.

 

JENOM NA SPANÍ? VŮBEC NE!

Baby Burrito zavinovačky neslouží jen k spánku. Určitě zjistíte, že ji používáte na mnoho způsobů a mnohem déle než prvních několik měsíců. Jak se dá tedy ještě využít?

  • Péřová zavinovačka - rozložte ji jako hnízdečko nebo vložte do kočárku proti otřesům a pro větší tepelný komfort. Můžete k ní dokoupit polštářek i ve stejné barvě a používat jako peřinku až do 3 let věku dítka. S touto zavinovačkou uděláte svému miminku opravdovou radost! Podporuje totiž zdravou ergonomii jeho těla (hlavička rovně s osou těla, páteř do tvaru C) a díky termoregulačním vlastnostem peří i mušelínu mu nehrozí přehřátí ani prochladnutí. Můžete ji tak používat celoročně. Kromě toho máme výběr z mnoha designových barev a také ladícího příslušenství.
  • Péřová zavinovačka maxi - zde oceníte všechny skvělé vlastnosti zmíněné výše, ale díky svému většímu rozměru poslouží déle i jako peřinka (až do 6 let věku dítěte). Můžete k ní dokoupit polštářek a dokonce i náhradní povlak, nemusíte mít tedy starosti, když se občas zašpiní.
  • Rychlozavinovačka - využijete ji jako lehkou deku doma i v kočárku. Otevřená vám také poslouží jako podložka při hraní či pozorování světa. Vezměte ji s sebou na návštěvy, ať vaše zlatíčko neleží na studené nebo špinavé zemi. Je to základní kousek do každé výbavičky a pyšní se skvělým poměrem cena a kvality. A vybrat si můžete z mnoha barev a příslušenství.

KVALITA NA PRVNÍM MÍSTĚ

Všechny naše zavinovačky jsou vyrobené z atestovaných materiálů a jsou 100% nezávadné. Šijeme je kvalitně a pečlivě tak, aby leccos vydržely. Můžete si vybírat z široké škály nejen pastelových barev, které budou ladit s vaším interiérem i vaší osobností.

A teď kterou vybrat? S tím Vám určitě pomůže naše porovnání.


Většina našich zákazníků potvrdí, že zavinovačky používají dlouhodobě a v různých podobách. Není pochyb, že s Baby Burritem si bude vaše miminko spinkat jako na obláčku.

Zpět na blog

Napište komentář